Välkommen på må-bra-helg – ett weekend-läger vi har kryddat med extra allt för dig som vill skämma bort dig själv totalt.
Läger för dig som kan rida, och gärna för dig som vill ta med dig din egen häst.
Du som saknar ridvana är välkommen att följa med till rabatterat pris, utan ridning.

Du kommer på fredagseftermiddagen och bor in dig i vår lägenhet Hervar. Du bekantar dig med dina lägervänner eller sjunker ner i den varma badtunnan. Klockan 18.30 dukar vi upp till räkfrossa med goda tillbehör från Slöinges många matproducenter. När vi är mätta och belåtna kommer vår sommelier och ger oss en härlig, intressant vinprovning!

Morgonen därefter vaknar du till mysig en frukostbuffe med nybakat bröd från Solhaga Stenungsbageri, ost från Skrea Ost, kaffe från Slöinge Kafferosteri, ägg från grannens eller våra egna frigående hönor och mycket mer. Därefter går du ner till stallet och gör i ordning din häst för en lång, härlig skogstur på ca 3 timmar på mysiga, kuperade grusvägar. 

Efter lunch väntar en eftermiddag med först yoga och sedan massage. Badtunnan är varm och det går fint att sjunka ner i den och också ta för sig av frukten och tilltugget som står uppdukat.

Klockan 19 dukar vi upp middagsbuffén som även den är full av grannskapets godsaker. Efter maten kommer Skrea Ost bjuder oss på en smakresa bland lokalproducerad ost. Därefter går det fint att varva ner i badtunnan igen för den som vill. 

Söndagen börjar med frukost och uppladdning inför vår populära strandritt i tre timmar där vi garanterar en riktig väta när du galopperar i havet och töltar på den mjuka sanden.

Lägret avslutas sedan med en lunch innan hemfärd. 

Ta med egna sängkläder, ridkläder och hygienartiklar. 

Pris: 3 895:-


2018 erbjuder vi måbra-weekend följande datum:
 
v. 6-8 april
v. 16 - 20-22 april


Helgen presenteras i samarbete med bland annat Skrea Ost, Slöinge Kafferosteri, Solhaga Stenugnsbageri, Gastroprenören Catering och flera andra lokala producenter.