Välkommen på wellnesshelg – ett weekend-läger vi har kryddat med extra allt för dig som vill skämma bort dig själv totalt.

Du kommer på fredagseftermiddagen och bekantar dig med dina lägervänner eller sjunker ner i den varma badtunnan. Klockan 18.30 dukar vi upp till räkfrossa med goda tillbehör från Slöinges många matproducenter. När vi är mätta och belåtna kommer vår sommelier och ger oss en härlig, intressant vinprovning!

Morgonen därefter vaknar du till mysig en frukostbuffe med nybakat bröd från Solhaga Stenungsbageri, ost från Skrea Ost, kaffe från Slöinge Kafferosteri, ägg från grannens frigående hönor och mycket mer. Därefter går du ner till stallet och gör i ordning din häst för en lång, härlig skogstur på ca 3 timmar på mysiga, kuperade grusvägar. 

Efter lunch väntar en eftermiddag med SPA-ritual. Badtunnan är uppvärmd och vår hudterapeut kommer bjuda på en underbar upplevelse med en lättare ansiktsbehandling och skalpmassage med hårinpackning tillsammans med fotbehandling. Allt varvas med härligt varma bad i badtunnan. För den som önskar finns det möjlighet att få sina fransar och/eller bryn färgade och plockade mot en extra kostnad.
Därefter blir det en stunds yoga för att landa totalt.

Klockan 19 dukar vi upp middagsbuffén som även den är full av grannskapets godsaker. Efter maten kommer Skrea Ost bjuder oss på en smakresa bland lokalproducerad ost. Därefter går det fint att varva ner i badtunnan igen för den som vill. 

Söndagen börjar med frukost och uppladdning inför vår populära strandritt i tre timmar där vi garanterar en riktig väta när du galopperar i havet och töltar på den mjuka sanden.

Lägret avslutas sedan med en lunch innan hemfärd. 

Ta med egna sängkläder, ridkläder och hygienartiklar. 


2017 erbjuder vi lyxweekends följande datum:
 

v. 9 - 3-5 mars - 3 795 kr - FULLT
v. 13 - 31 mars - 2 april - 6 platser
v. 16 - 21-23 april - 3 795 kr - FULLT

v. 45 - 10-12 november - 8 platser
v. 46 - 17-19 november - 8 platserLyxlägren presenteras i samarbete med bland annat Skrea Ost, Slöinge Kafferosteri, Solhaga Stenugnsbageri och flera andra lokala producenter.