Vill du ha semester med hästar utanför fönstret och långa sandstränder några kilometer bort? Hyr vår mysiga lägenhet Hervar och njut av det mysiga livet på landet!

Hervar är byggd 2017, ca 65 m2 och är en modern lägenhet med två mindre rum, loft, kaklat badrum och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Lägenheten ligger i vår lada. Totalt finns här sängplats för fem personer. Köket är fullt utrustat med spis, ugn, micro, kyl och frys. Badrummet är helkaklat och har uppvärmt golv, dusch och toalett. Det finns en mindre balkong i söderläge och fin utsikt både över hagar och åkrar.
Havet nås på 5 minuter med bil eller med 10 minuters cykling.

Det går att hyra lägenheten under hela året när den inte används till annan verksamhet på gården. Under höst- och vår är det många som hyr under en helg och kombinerar med ridning. Vi välkomnar också dig som vill ta med din häst på semestern.

Hervar lämpar sig också väl för mindre möten och vi hjälper gärna till att fixa mat eller fika från Slöinges många matproducenter.
Priset varierar med antal personer och om det kombineras med ridning eller andra aktiviteter på gården. Kontakta oss för prisuppgift.

Sommartid hyrs stugan ut veckovis när vi inte har kurser.
Under sommarens högsäsong kostar den 7 000:- per vecka.
 
Högsäsong 2019

v. 24 - LEDIG
v. 25 - LEDIG

v. 26 - LEDIG
v. 27
- LEDIG
v. 28 - LEDIG
v. 29
- LEDIG
v. 30
- LEDIG
v. 31
- LEDIG
v. 32 - LEDIG
v. 33
- LEDIG
v. 34 - LEDIG


Övrig tid ledig för uthyrning. Kombinera gärna med ridning!

Hör av er till Jennifer på telefon 0709 14 87 04 för priser.