Vill du ha semester med hästar utanför fönstret, underbar skog bakom knuten och långa sandstränder någon kilometer bort? Nu bygger vi en lägenhet med loft i vår lada på Hellagården, med härlig utsikt över hästhagarna! Lägenheten, döpt till Hervar, kommer hyras ut kortare eller längre perioder med start november 2017!

Hervar är på drygt 70 m2 inkl sovloft. Den är fullt utrustad med kök, kyl, frys, dusch och toalett. Totalt finns det 8 sängplatser fördelat på två rum och loftet.

Namnet kommer av hästen Hervar fra Saudarkroki, en tidigare avelslegend på Island. Hervar var både morfar och farfar till gårdens första häst Hella.
På gården finns också personalbostaden Hervör, döpt efter Hellas mamma.

Förutom hästar är det ca 35 minuters bilkörning till shoppningmeckat Gekås, inom några kilometer finns både fantastiska sandstränder och flera restauranger. Till Halmstad och Falkenberg är det 3 mil åt båda håll där det finns allt från lekland till stort nöjesutbud för hela familjen. 

Ridning kan köpas till till förmånligt pris, men utsikten genom fönstret ingår. ;)
Det går också utmärkt att ta med sig hästen på semester, hage kan hyras till :)

Lägenheten kan också hyras på helger eller långweekends, hör av dig till Jennifer på telefon 0709 14 87 04 för mer information och priser.